12 x 3

CALI2299 1.jpg

În general dar și în particular, am o problemă cu politicienii. Pur și simplu nu-i suport, nu vreau să am de-a face cu ei, nu mă simt bine în preajma lor. Cu toate acestea am descoperit că au făcut un lucru bun pentru mine. Mi-au dat dreptul de a mă plimba gratis cu trenul pe motiv de studenție :) Ce să faci, vorba românului, omul la bătrânețe dă în mintea pruncilor, așa și eu, la aproape 50 de ani m-am trezit student cu drepturi .

Weekendul acesta fiind plecat la Cluj împreună cu Sebastian, tot amuzându-ne noi de controlorii care beleau ochii la legitimația mea de student, îmi zice fiimiu: ”Auzi, de ce nu începi tu să faci city break-uri prin țară dacă tot ai gratis pe tren”? N-am zis nimic pe moment, dar fiind cu mingea ridicată la fileu am început să iau în considerare și să mă gândesc la posibilitatea asta. Cum să fac, ce să fac, sunt multe locuri pe care nu le-am văzut de ceva vreme, altele pe care nu le-am văzut deloc, îmi vin în minte o grămadă de idei. De la Cluj la Arad am tot copt-o. Mă gândesc să aleg în fiecare an 12 orașe, 24 ore în fiecare oraș, timp de trei ani. Asta dacă mai ține promoția cu CFR-ul. În trei ani dacă vrea și bunul Dumnezeu să mă ajute, aș putea să fac fotografii, film, aș documenta, aș avea cu ce umple spațiul aici pe blog și vorba aia, ar și rămâne ceva în urma mea.

Hai că am să o fac! Până la urmă este o idee bună, care merită să se concretizeze cumva. Vreau să încep în martie, să am parte de vreme frumoasă și probabil o să mă opresc prin noiembrie. Tot ce am nevoie este puțin timp, bugetul va fi limitat la strictul necesar, chiar sunt curios la cât va ieșii acest proiect, am să totalizez la final. Mi-ar place să primesc puțin suport și idei despre ce ar fi interesant de documentat, cu obiective care merită vizitate și fotografiate, pentru că am încredere că va ieși un proiect drăguț. Voi posta aici pe blog cu o săptămână înainte unde voi merge, iar dacă am prieteni care vor să se întâlnească cu mine în orașul respectiv, tare mi-ar place să am companie câteva ore. Să ne vedem sănătoși!