Keep calm and be my model!

CALI1167 1.jpg

Știți sentimentul acela pe care-l ai când cineva îți propune să faci ceva și accepți pentru că ai convingerea că va ieși foarte bine și pentru tine? Cam asta s-a întâmplat în ultima sâmbătă din an. Am avut un one to one, eu fiind pe post de asistent pentru client, ședință de portret în lumină naturală, puțină compoziție, comunicare cu modelul, chestii basic, model frumos, plăcere de a fotografia, mai ales că a trecut ceva vreme de la ultima ședință foto făcută de mine.

CALI1131_1 1.jpg

Cel mai mult îmi place ca atunci când programez o ședință foto, să nu îmi fac planuri, despre locație, possing, nu am nici cea mai mică idee despre ce și cum va fi, pentru mine o ședință foto echivalează cu o plimbare și profit de fiecare loc și moment care mă inspiră. Am văzut că în felul acesta iese totul așa cum îmi place mie. De fiecare dată când încerc să urmez o rețetă, totul iese prost. De aici concluzia că fotografia nu este ceva complicat, este mai mult legată de instinct și capacitatea de observație restul este puțină teorie, puțină practică care se învață.

CALI1202 1.jpg

Ca idee pe final de postare, pentru că anul acesta îmi doresc să diversific mult ceea ce fac, îmi doresc multe ședințe foto, multe proiecte personale, sunt în căutare de modele și colaboratori pe partea de makeup și hairstyle. Desigur nici designeri și cei care se ocupă de accesorii nu sunt uitați. Pentru o comunicare mai eficientă am creat pe facebook un grup, dacă cineva își dorește să colaboreze cu mine, tot ce trebuie să facă este să solicite înscrierea în grup printr-un click aici

Un weekend fain vă doresc!