calin andra photoart

 

 

 

Salutare! Dacă ai ajuns pe această pagină și acest lucru nu s-a întâmplat din greșeală, înseamnă că ești în căutare de ceva ce pot eu să ofer, fotografie. În continuare aș vrea să vorbim puțin despre asta, nu vreau să îmi fac o prezentare din care să reiasă cât sunt eu de profesionist și de perfect sau câte expoziții și premii am, așa că am să o fac în stilul meu. În primul rând, eu sunt Călin, nu sunt profesionist, chiar dacă fotografia reprezintă principala mea sursă de venit, mai degrabă aș spune că sunt pasionat, pentru că ceea ce fac, fac din plăcere și în felul acesta pot să am o viață liniștită și împlinită fără să muncesc...pentru că desigur fac asta din plăcere. Dar hai să vedem ce fac. Păi dacă vrei să îți comanzi niște fotografii drăguțe cu gâze, flori sau peisaje mirifice....chiar ai ajuns aici din greșeală, dar poți rămâne poate îți vin și alte idei. Nu că nu mi-ar place să fotografiez așa ceva, dar atenția mea se îndreaptă spre tine, clientul meu, omul. Pentru că iubesc omul, pentru că îmi plac trăirile și emoțiile pe care le pot surprinde, pentru că ador irepetabilitatea clipei, așa că atenția mea se îndreaptă către oameni. Dacă ai nevoie de fotografii cu tine, cu cei dragi, sau vrei să păstrezi într-un album momentele fericite și importante din viața ta, ești acolo unde trebuie. Desigur nu mă limitez la fotografia de familie sau eveniment, poți să fi un artist care vrea fotografii pentru campanii publicitare și de afiș, sau vrei să ai un reportaj al unui concert sau eveniment la care ai participat. Poți fi un actor, mi-ar place să surprind starea ta pe scenă, să trăim împreună un act artistic memorabil și să-l facem cunoscut întregii lumi. Poate ești model, designer, sau ai un business și ai nevoie de fotografie comercială, corporate sau de produs. Din nou ești pe tărâmul meu. Nu este suficient să realizezi o fotografie, pot să o facă mulți fotografi, eu am să te ajut să găsești un concept, să construiești o imagine care să te reprezinte, nu voi fi doar fotograful afacerii tale, voi încerca să devin partenerul tău, venind cu soluții eficiente nu cu întrebări. Dacă vrei să afli mai multe nu ezita să folosești formularul de contact, mi-ar face plăcere să ne auzim și să facem împreună lucruri minunate.

Bine ai venit!

Dacă ai ajuns pe acest site și asta nu s-a întâmplat din greșeală sau pentru că te plictisești înseamnă că: fie îți place fotografia, fie ai nevoie de un fotograf.

Dar dacă tot ești aici, ar fi bine să mă prezint. Eu sunt Călin, un pasionat de fotografie   iar acesta este site-ul meu, lumea mea, un loc făcut de mine după placul meu, unde alături de fotografii voi încerca să aștern și câteva rânduri, care împreună să reprezinte momente și idei pe care le trăiesc și pe care vreau să le împart cu tine. Trebuie de la început să precizez că nu sunt un bun scriitor, de aceea voi încerca să comunic preponderent prin imagine, dar când voi mai scrie câteva rânduri, te rog să fi îngăduitor cu mine pentru că o să mai uit o diacritică și voi tortura gramatical limba română. Dacă cu româna am lămurit-o, despre fotografie pot spune că îmi place mult, fac fotografie de mic copil, am trecut prin multe etape și sunt pregătit să fac schimbări în continuare pentru că îmi place să evoluez și să fiu diferit. Nu am premii și medalii, nici nu îmi doresc asta, îmi place să fotografiez oameni, îmi place să stabilesc legături, să aflu povești pe care să le transpun la rândul meu în fotografie și să le dau mai departe. Desigur că trebuie să îmi susțin pasiunea și încerc să trăiesc din fotografie, dar nu îmi place să mă autointitulez fotograf profesionist. Am în spate ceva ani de jurnalism, fiind fotograf de presă, dar odată ce presa a luat-o într-o direcție greșită am optat pentru fotografia comercială și de publicitate, momentan mă gândesc tot mai serios să reîncep cu fotografia de eveniment și fotografia de familie.

 Nu prea îmi pasă de echipament, am lucrat cu mai toate brandurile existente, uneori pentru a-ți da impresia de siguranță am să te pozez cu un aparat mare și negru, dar pentru a da frâu liber creativității,  voi veni cu unul mai mic, sau de ce nu cu telefonul, care pe mine personal mă face să mă simt mai confortabil și mai creativ. Dacă am reușit să te plictisesc cu această descriere, îți recomand să vizitezi restul site-ului dacă nu ai făcut-o deja, iar dacă ai văzut ceva să îți placă și crezi că te pot ajuta, nu ezita să folosești formularul de contact. Nu uita de butoanele de social media pentru a mă urmării și acolo. Pe curând!